Newcastle United Football Club

Newcastle United är en brittisk fotbollsklubb som har mängder av fans, inte bara i England utan också i Sverige och övriga världen. Newcastle Uniteds smeknamn är The Toon och fansen brukar kallas för The Magpies (skatorna). Smeknamnet kommer så klart från att Newcastle Uniteds hemmafärger är svart och vitt, precis som skator. Klubben grundades redan 1892 och är en minst sagt anrik klubb. Klubben hade sin bästa tid mellan åren 1905 – 1932, en period där det fullkomligt regnade titlar över klubben.

Ett klassiskt lag

Newcastle United är ett klassiskt lag och har en hel del fina vinster i bagaget. The Toon har vunnit den engelska ligan fyra gånger: 1904/1905, 1906/1907, 1908/1909 och 1926/1927. Nu verkar det som att det kommer dröja ett tag innan det kommer hända igen. Visserligen var det redan längesedan de lyckades vinna, men just nu går det inte så bra för klubben och de har haft ganska stora problem under de senaste åren. Klassiska lag har dock en tendens att lyckas hålla sig kvar och alltid komma tillbaka, kanske är det bara en tidsfråga innan Newcastle United lyckas komma tillbaka till toppen?

Åk och kolla på Newcastle United

Du kan göra som många svenskar gjort innan: åk och kolla på Newcastle United. De flesta brukar uppleva att det är en riktigt häftig fotbollsupplevelse. Arenan tar över 50 000 personer och stämningen brukar vara riktigt god på St. James’ Park. Newcastle ligger högt upp i England, nästan på gränsen till Skottland, men det brukar inte vara så svårt att ta sig dit. Dels går det direktflyg från Sverige men många väljer att först åka till London och sedan åka upp till Newcastle därifrån. Då kan du få in två grymt bra fotbollsmatcher på en och samma weekend.

Spela på Newcastle United

Om du är en sportsbettare och vill spela på Newcastle har vi inga specifika tips om vad du ska spela på. Men om du ska spela kan du kika på Newcastles bettingsponsorer. Nästan alla lag i Premier League har ett eller flera spelbolag som sponsrar dem. Likaså är det med Newcastle. De har Bet 365 och Coral som bettingsponsorer. Du kan för att optimera dina vinstchanser lösa på och besöka alltombonus.se som skriver om casinobonusar, sportbonusar och andra erbjudanden.